Beauty

#Fredagspadag vol. 6. – Panpũri, en naturlig, holistisk spaserie

panpuri-indochine

-Produkterne i dette indlæg er udvalgt til test – sponsoreret – indlægget indeholder ingen affiliate links –


Denne uges fredagspadag er inspireret af den naturlige, holistiske spaserie Indochine fra det Thailandske mærke Panpũri. Jeg stødte på mærket for første gang i et showroom i det indre København. Dér stod de, de smukke produkter fra Panpũri. Pañpuri har blandt andet en naturlig SPA-serie med naturlige ingredienser, uden parfume og parabener. Fuldstændig i min ånd. Produkterne er skabt ud fra en traditionel thailandsk holistisk medicinlære og de har derfor et stort fokus på urter og helheden i oplevelsen så at sige. Mærket er oven i købet cruelty free og går altså også ind for dyrevelfærd. Produkterne er virkelig aromaterapi i sig selv, kvaliteten følger prisen og så skader det jo ikke at emballagerne er super smukke på badeværelset.

“Der er bare noget over en smuk glaskrukke med guldfarvet låg ikke?”

Jeg har fokuseret på to produkter fra deres kropsplejeserie Indochine, som har fokus på komfort og ro. Deres signatur fodmaske, som jeg bare måtte prøve og en virkelig, virkelig lækker scrub. Lad os bare sige det sådan, at jeg havde svært ved at vente med at få afprøvet produkterne!


fredagspadag panpuri footmaskPanpũri Indochine soothing foot masque – Beroligende fodmaske 150 ml. 175 DKK. 

Efter en laaang dag på jobbet i de samme sko vel at mærke! Så tror jeg vidst at jeg har gjort mig fortjent til den her fodmaske! Dette er faktisk en signatur maske fra Panpũri. Fodmasken har en base af blandt andet grønt ler, som særligt er god til irriteret/stresset hud og virker afgiftende og forebyggende mod mange hudgener. Derudover er masken også beriget med Tamarin som tilfører fugt sammen med Aloe Vera. Masken indeholder også en masse olier og ekstrakter. Jeg taber næsten pusten her, men i skal nok få det med ha ha. Ekstrakter fra blandt andet plejende Afrikansk Moringa frø, agurk, ananas, appelsin, papaya, guava og en lang række olier. Olier fra beroligende bergamot og citrongræs, lavendel, madarin, spearmint og “sandalwood”. Da jeg sad og læste beskrivelser og ingredienser igennem, må jeg godt nok sige, at der tydeligvis går noget tabt i oversættelselsen. Beskrivelsen her, burde dog være helt korrekt. “I do my research!!!”indochine-signature-soothing-foot-masque-2969530_500

Måden jeg brugte den på, var at skylle fødderne og duppe dem tørre. Hvis i sidder og undrer jer, så tog jeg masken med ind i stuen sammen med et håndklæde og sørgede for at fødderne kunne hænge lidt. Så tog jeg masken på fødderne med en foundationpensel (som jeg plejer) og ventede de 15 min. med fødderne oppe “Aaaaah, I like it a lot! Ha ha” Det kan være alle mødre burde få en fodmaske, så de havde en undskyldning for at sidde stille i bare 15 min. ha ha. “Sorry honey, I’m feet-masking”. Jeg har i hvert fald stået nogle gange med maske på, hvor poden pludselig skulle have opmærksomhed. Her må man bare lade far klare ærterne. “Na na, important feet business here” XD jeg gik i bad efterfølgende og vaskede masken af, men den kan også bare tages af med en klud.

Masken føles virkelig cremet og fugtgivende. Og sjovt nok, så tørrer den overhovedet ikke som en normal lermaske. Til gengæld så fyldes rummet med en virkelig fantastisk duft. Så selvom masken er på fødderne, så bliver den en slags helheds oplevelse. Set i bakspejlet så ville den være perfekt til en aften, hvor man virkelig havde tid til at nyde det. Så fødderne kunne lægges op, duften kunne brede sig og man bare kunne være til. Jeg har dog et lille ønske til indpakningen. Jeg ville ønske, men kunne have den på pumpe, men det er nok bare personlig præference.

Læs endnu mere på Panpũris engelske hjemmeside her. Masken findes ikke på deres hjemmeside endnu(?) men du kan se deres webshop her. Se også hvor Panpũri bliver forhandlet her.


Panpũri Indochine soothing body polish – 200 ml. 425 DKK. Normal til fedtet hud.

panpuri body polishLige nu er jeg bare inde i en periode, hvor produkters duft har en stor effekt på mig. Efter jeg er blevet mor, så er badet MIN tid og KUN MIN ha ha. Derfor var det rigtig lækkert, at give sig tid til at bruge den her body polish, som er lidt en oplevelse. Den indeholder selvfølgelig, ligesom fodmasken en masse lækre ingredienser. De ligner meget fodmasken ovenfor på ekstrakt og olie-siden, men her er leret nærmest byttet ud med fugtgivende og fugtbevarende ingredienser. Som fx. honning, sheasmør, sesam- og mandel-olie.

Jeg brugte den her polish i badet. Især på overkrop og arme. Jeg brugte nok to gode håndfulde til hele kroppen. Jeg masserede så huden stille og roligt og nød det bare helt vildt faktisk. Det er den første scrub (polish), hvor jeg rent faktisk følte, at det eksfolierende element forsvandt jo mere det blev masseret rundt. Det anbefales at der masseres i opad gående bevægelser. Konsistensen af polishen er lidt speciel og minder mest af alt om honning. Den er overraskende mild i duften og har især en dejlig mild mekanisk eksfoliering. Den lækre duft forsvandt lidt i badet, hvilket selvfølgelig var lidt ærgerligt.

Jeg prøvede også body polishen som hånd-“polish”, hvilket jeg nok kommer til at bruge den til fremover. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg følte på en måde at jeg fik mere ud af den sådan. Duften kom mere til sin ret og jeg hænderne blev helt varme af massagen med polishen.

Læs endnu mere på Panpũris engelske hjemmeside her. eller køb den her.


Panpuri body polishDa jeg kiggede på de fine krukker, så blev lidt enig med mig selv om, hvor smuk en gave de kunne være. Se for eksempel deres Vanilla Revitalizing Exfoliator “Altså come on!” 😀 Den er røget lige på ønskelisten!

Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *