Beauty

Mellisa Økologisk hudpleje og dét at gøre et mærke ikonisk

mellisa-hudpleje

– Produkter udvalgt til test –

“Jeg er yderst kræsen med, hvad jeg vil videregive til jer her på min blog. Jeg har stort fokus på naturlighed, allergivenlighed og danske produkter”


 

Jeg ved ikke om alle kender Mellisa, gør du? Det kommer du sandsynligvis til, hvis du ikke allerede har stiftet bekendskab med mærket. Mellisa er et dansk mærke som har eksisteret i over 30 år. Det er økologisk hudpleje med stor fokus på urter og naturlige ingredienser. Stifteren Margit Mellisa Klinder forlod os i foråret 2015 og efterlod sig blandt andet hendes to børn Louise og Rasmus og hendes livsværk Mellisa – Økologisk hudpleje. Som blandt andet kan købes hos Matas og på deres hjemmeside Mellisa.dk

Selvom sorgen var stor, så formåede børnene at gøre nogle fantastiske tiltag indenfor mærket alligevel, hvilket jeg har stor respekt for. Mellisa vil efter min mening bestå i mange generationer og her kan i læse hvorfor.

Mellisa er også et mærke, der har kæmpe fokus på at være helt fri for parabener, silikone, farvestoffer og mineralske olier.

Jeg bliver altid virkelig inspireret af ildsjæle som Margit. Det er ingen nem sag at starte et firma op i Danmark. Jeg får endnu mere respekt, når man selv forsøger at finde utraditionelle løsninger igennem naturlige ingredienser og urter. Især når man ikke “bare” læner sig op af et købt laboratorium og oven i købet producerer produkterne selv! Margit har selv udviklet mange af produkterne og i de senere år har hendes datter Louise stille taget faklen og løber nu videre med det snart ikoniske mærke. Rasmus har overtaget det økonomiske aspekt.

Dét jeg synes er det mest imponerende er at se et mærke, der kan rumme produkter til så mange generationer af kvinder og flere typer af kvinder. Her er der noget til de af os som har fokus på naturlige alternativer, økologiske ingredienser, anti-aging, baby-produkter og pleje fra top til tå.

Det er 100% klart for mig, at mærket de senere år har været et samspil mellem mor og datter. Jeg er personligt helt vild med Louises meget milde, feminine drejning på produkterne. Jeg synes det så fedt at hun har fået lov til at vise sin personlighed i mærket. Jeg synes både de er tidssvarende, indeholder gode, spændende ingredienser og så ELSKER jeg designet. Hvem end der har designet dem skal have klap på skulderen. De er super flotte og kan snildt komme frem på badeværelset. Margits stil var mere af den gamle skole med større fokus på ingredienserne designmæssigt.

Jeg havde en laaang snak med min mand omkring designet. Netop fordi det er så tydeligt, hvad der er Margit og hvad der er Louise. Efter min mening så bliver det Louises sans for tiden og design, der får flyttet Mellisas produkter op fra nederste hylde i Matas og sørger for mærkets beståen i mange generationer fremover. Man skal heller i glemme rødderne og deres betydning, at det var Margit, der jo skabte Melissa og hende der babysalveopbyggede den her helt vilde troværdighed som Mellisa har nu igennem over 30 år. Sammen har de gjort et fantastisk stykke arbejde.

 

Mine Mellisa favoritter: Mellisas baby serie

Baby serien har faktisk fået en revival med helt nyt design. Bemærk lige den super cute detalje med sutten til venstre for Mellisa “Ååårh jeg elsker det, ha ha”. Mellisas babyserie er fri for parabener, silikone, farvestoffer, mineralske olier, parfume og alle kendte allergifremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer. Jeg er helt pjattet med Mellisas baby serie. Ikke kun til min søn, men faktisk også til mig selv og min mand.

Især baby-salven er VIRKELIG et multi use produkt, som ALLE mødre burde have på puslebordet og i medicin-skabet. Salven skulle virke både blødgørende, nærende, helende, desinficerende og lindrene. Så den er god til så mange ting. Salven kan bruges til både babynumse, ansigt, brystvorter(amning), tør, ru og irriteret hud. Salven er vandfri og kan derfor bruges til podens ansigt også her om vinteren. Jeg bruger mest salven inden jeg går i seng. Det er til tider sidste step i aftenrutinen. Hvor jeg smører mine hænder ind (som allerede har problemer med kulden) og så sover med salven over nat.

Med hensyn til min mand, så må jeg jo nok indrømme, at min mand ikke ligefrem går ind til kollegaerne og siger “Hey, har du prøvet Mellisas baby salve til hænderne? – Den er vildt go’ “ . (Han arbejder til dagligt med babyer og får helt ødelagte hænder af sprit og handsker.)

 

Tusind tak, fordi du læste med. Skriv endelig hvis du har nogle favoritter du vil dele og tag mig evt. på jeres babybilleder og favoritter på insta – @prettynormal.dk, jeg vil så gerne vide hvad i bruger! 😀

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

2 Comments

 1. Louise

  Der er silikone i deres rensemælk
  De har langsomt udskiftet deres ingrenser de seneSte 10 år til mere billige indholdsstoffer.
  F.eks. Er der mu højere vandindhold og emulgatoRer i deres rensemælk, og hvor der førhen var lækker abrikosolie i er der nu en billigere Planteolie i.
  Det er sYnd. De var tidligEre mit favoritmærke.

  30 . 03 . 2017
  • Prettynormal

   Hej Louise, undskyld det sene svar. Jeg kan godt følge dine tanker. Jeg synes generelt det er et problem idag. Nogle forbrugere, bliver narret til at tro at et “blødt” produkt er et godt produkt. En følelse som silicone jo giver. Jeg kan forestille mig, at det giver mere salg at have et billigere blødt produkt, men jeg kan godt forstå din irritation.

   Hvad er du gået over til??? Det kan være, at dét er noget man burde prøve af 🙂

   17 . 04 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *