Life, Life talks

FUCK moments, off dage, kræft og at genfinde sig selv på jobbet

off-dage-fuck-moments

Øv øv øv. Jeg ved at i kender det. De der dage, hvor intet rigtig spiller. Og hvor man bare ikke kan finde overskuddet frem.

Dagen startede faktisk rigtig fint og jeg kom ud af døren i god tid. Min søn sagde “Hej hej” for første gang i går og jeg var helt solgt. Det var den følelse jeg tog afsted med i morges, den der stolte mor følelse. Simpelthen bare fordi han sagde “Hej hej” og vinkede, da jeg tog afsted. Aaaaaw 🙂

WHAT!

Da jeg var nået næsten helt hen til jobbet, som er ca. 15 min. væk på gåben, så opdager jeg, at jeg har glemt mit adgangskort… ARGH! Jeg ringede til en kollega som ville kunne lukke mig ind. Vedkommende sagde iskoldt i telefonen, at jeg da bare kunne gå hjem og hente det… Der blev sagt andre ting i vores samtale, men pointen var at jeg blev virkelig irriteret. Inden jeg fik min søn, så følte jeg ikke at jeg kunne være bekendt at sige fra. Jeg havde jo ikke nogen børn, der skulle hentes, så derfor trak jeg det korte strå med hensyn til deadlines. Nu skal det så handle om min deltidsordning eller det faktum at jeg bor tættest på jobbet. FOR HELVEDE, hvor bliver jeg sur… Da jeg ringede til en anden kollega, blev jeg lukket ind med det samme.

Tak til min office buddy Kim. dig kan jeg altid regne med.

Kræft og det at stå ved siden af

Lige for tiden er jeg startet i et nyt projekt. Arbejdsglæden er genfundet og jeg er kommet på et fedt team. Eneste minus er bare, at hende, der skal lære mig op har fået konstateret kræft og skal i akut behandling. Hun er virkelig den sødeste og hun klarer virkelig presset så flot, men hold da op hvor det hårdt at arbejde tæt sammen med en, der har fået den nyhed. Jeg har bare lyst til at muntre hende op hele tiden, men det kan jeg ikke. INTET jeg siger eller gør, vil kunne hjælpe hendes livssyn lige nu. Jeg ved det er lidt tabu at sige. Men det er også hårdt at stå lige ved siden af, især hvis det én man holder af.

Stiller du krav til omgivelserne?

En anden ting er at det er gået op for mig, hvor lidt krav jeg har stillet til mine omgivelser. Især i arbejds øjemed. Jeg har faktisk altid tilpasset mig teamet og situationen og slet ikke lagt vægt på over for andre, hvordan jeg kan lide at arbejde. Hvis en kollega foretrækker det nye udstyr, så tager jeg bare det gamle etc.

Så nu efter jeg er kommet tilbage efter barsel, så arbejder jeg virkelig hårdt på at genfinde mig selv som kollega og arbejdshest.

On the way home

Da jeg endelig var på vej hjem opdager jeg, at jeg stadig har mine ultra ugly arbejdssko på… Fuck… Det tilføjer bare til øv følelsen på sådan en dag.

And there’s more

Nå, desværre så var der flere FUCK moments i løbet af dagen/aftenen. Vi havde glemt at tilføje Podens institutionsplads til PBS, så der ventede over 6000 kr, i regninger som jeg først opdagede idag, da jeg ville tjekke min E-boks tilfældigt.. FUCK… Way to go… Så meget for at se frem til black friday…

Tusind tak, fordi du læste med. NU vil jeg gå i seng og læse nogle lækre blogindlæg. Har du en sød blogger jeg bør følge, kender du til ovenstående følelser eller har du bare en kommentar til min dag fyldt med fuck moments? Så skriv endelig til mig i kommentarerne, jeg elsker at høre fra jer.

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

2 Comments

 1. Jeanette Henriksen

  sådan en dag skal bare i glemmebogen og så videre..
  Vi har alle lorte dage, men kan ikke bruge dem til en skid..

  Du er så sej..

  Knus <3

  26 . 11 . 2016
  • Prettynormal

   Præcis og tusind tak 🙂 Det er sjældent at jeg må sige FUCK, så mange gange i løbet af én dag. Men life goes on ha ha + Mennesker der opfører sig sådan bliver vel ramt af noget karma på et tidspunkt XD

   Kæmpe knus herfra ♥♥♥

   27 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *