Beauty

Fredagspadag vol. 7. – Black friday inspireret beauty

fredagspadag-vol-7-black-friday-beauty

 – Nogle produkter i dette indlæg er udvalgt til test – sponsoreret – indlægget indeholder affiliate links –


Denne uges fredagspadag er inspireret af Black friday! YAY! Så derfor er alt SORT! Ha ha. Som blogger så vil de fleste store webshops gerne have, at man laver Black friday indlæg om præcis DERES webshop… Men jeg har lidt en tendens til at være lidt Rasmus modsat. Så derfor laver jeg lidt en Green friday som ikke omhandler shopping som sådan. Jeg vil gerne gøre opmærksom på VIRKELIG gode tilbud, hvis der er nogen, men Black friday er for mig ikke nødvendigvis en dag med de vilde tilbud. Jeg synes at de fleste tilbud kommer alligevel i løbet af året. Magasin plejer fx at have 25% på alt skønhed nytårsaften og 1. Januar 😀 Der plejer jeg at slå til i blandt andet MAC produkter, som bare aldrig kommer på tilbud. Weee huuu. Jeg kommer alligevel lidt ind på mine juleønsker i det her indlæg og HUSK jeg vil rigtig gerne høre jeres top 3 juleønsker i kommentarerne!

Nå, men jeg har altså ikke lavet de store udskejelser idag, men det kommer nok næste år hvem ved. Det kommer sig nok også af, at jeg er mere optaget af at lave gode indlæg jeg føler for end at tjene en masse penge på bloggen, men al respekt til fuldtidsbloggere, det er virkelig hårdt arbejde.

Tilbage til ugens fredag spadag 🙂Foreo luna 2 mini sort

Foreo Luna 2 mini – Midnight 1.095 DKK

I sommers begyndte jeg at bruge Foreos rensesystem med Foreo Luna mini 2 læs mere om den her: Foreo Luna mini 2 

Jeg har min Foreo Luna 2 i Midnight og bruger den mest om aftenen, når jeg giver min hud den helt store rens. Jeg bruger den som regel sammen med Foreos egen Night cleanser som jeg kommer til senere i indlægget. En Foreo Luna mini 2 er lillesøsteren til Foreo Luna 2. Luna 2 mini er en mindre, men bestemt effektivt cleansing tool. Der er meget, der er specielt ved præcis Foreos cleansing tools, men her er hvorfor jeg er så vild med især Luna 2 mini! På grund af pulseringssystemet, som blandt andet går ind og booster effekten af renseprodukter, så har den haft følgende effekt for mig:

1. Jeg har KLART fået meget mindre porer, især fra næse til kinderne

2. Jeg får sjældent tilstoppede porer i forhold til før i tiden – YAY! Faktisk er der kun lidt tilbage på min næse, men hvem har ikke det.

3. Mine fine linjer er mindsket – Jeg havde lidt opstart ved min mund og øjne, men de er næsten usynlige nu.

4. Mine “poser” under øjnene er mindsket – Mine var mellem det tynde øjenområde og kinderne. Mega dejligt, at det har hjulpet.

Lidt plat, men jeg får virkelig en spa-feeling når jeg bruger min Foreo Luna 2 mini. Jeg synes det er virkelig lækkert, at stå og buzze “All the stress away”.

Jeg har også været rigtig glad for størrelsen, den er mega nem at have med på weekendtur og ferie.Foreo sensitiv normal

Jeg er simpelthen SÅ glad for mit lille cleansing tool, at jeg ønsker mig den større størrelse altså en normal Foreo Luna 2. Jeg svinger lidt i mellem den til sensitiv hud og den til normal hud, hmmm.. Decisions decisions 🙂 Jeg venter dog til det helt rigtige tilbud kommer. Vil du have en så kan de købes her: Foreo Luna 2Foreo cleanser

Foreo Night Cleanser – Celestial melting gel 100 ml. 269 DKK.

Den her cleanser er virkelig speciel. Den ligner mest af alt en grålig, sæbet gel med med holografisk perlemor og lidt mørke specks af svagt mekanisk eksfolierende partikler. Jeg skulle lige vindes over med den her cleanser. For jeg må indrømme at jeg var meget skeptisk i starten. Det er en direkte smuk cleanser, hvilket i sig selv er lidt suspekt ha ha. Den fjerner virkelig effektivt dagens snavs og jeg har også haft følelsen af at den har renset i dybden. Den skal fordeles på tør hud. Her bruger jeg ca. 4-5 pump til mit ansigt. Så fordeler jeg cleanseren i hele ansigtet og undgår øjenområdet. Den måde der har virket bedst for mig er, hvis jeg væder fingrene og dupper ansigtet lidt med vand og så efterfølgende tager min Foreo Luna 2 mini, væder den direkte under hanen og starter rensen. Først kinder i opadgående strøg, så hage/næse og til sidst pande. Det her tool laver en ultra kort pause efter 30 sek. Så man ved hvornår man skal skifte sted. Når jeg væder ansigtet lidt inden, så slipper jeg for at pause under rensen for at få vand igen. Gel’en skummer op og bliver til en lækker fast skum, der ikke vælter ud over det hele, men bliver på ansigtet. Den er meget nem at kontrollere.

Ingredienser og hvad er metroide pulver så ?

Cleanseren indeholder blandt andet: 97% naturlige ingredienser, Mandel olie, moringa ekstrakt og metroide pulver (?!) Jeg må sige, at det er meget lang tid siden, at jeg har haft så svært ved at finde ud af hvilke ingredienser der reélt var i et produkt…

I beskrivelsen af cleanseren nævnes specifikt metroide pulver, som skulle rense og detoxe huden. Her bliver jeg lidt skeptisk, hvad fan*** er metroide pulver? Og hvorfor skulle det være så godt? Hvad er det lavet af, som kan give en rensende og detoxende effekt? Mit umiddelbare gæt er, at det er et kommercielt fremstillet produkt, der simpelthen hedder metroide pulver/meteoride powder. Hvis du vil læse mere og se inside verdenen af hvordan mange produkter bliver fremstillet, så læs artiklen her: AC Meteorite powder Skriv endelig hvis du har et spørgsmål til artiklen. Jeg er stadig på jagt efter en mere fyldestgørende forklaring. Lige præcis ÆGTE meteorer kan jo indeholde rigtig mange forskellige stoffer og mest jern, men jeg vil rigtig gerne have en lidt længere forklaring og redegørelse, hvis jeg være helt ærlig.

irish moor mud mask

Peter Thomas Roth – Irish Moor Mud Mask 150 ml. 290 DKK.

Uha, endnu en ny favorit fra Peter Thomas Roth. Jeg troede ellers et kort sekund, at jeg bare kunne lide alle masker, men Peter Thomas Roth KAN altså bare et eller andet når det kommer til masker. Masken her dufter lidt cremet, hvilket egentlig overraskede mig. Den indeholder det her 9000 år gamle Irish moor mud, som jeg havde en forestilling om ville lugte lidt surt, men nej ingenting. Irish moor mud skulle være rigt på vitaminer, mineraler og kraftig antioxidant. Masken indeholder også aktivt kul som jo også har en udrensende effekt. Masken indeholder meget mere, men i det hele taget, så er den her maske bare god til ALLE. Alle hudtyper og problemer, tror jeg kunne få gavn af den her maske. Den er mild samtidig med at den effektiv. Kæmpe thumbs up herfra.

Jeg påførte masken på et rent ansigt med en foundation pensel. Den var ret nem at brede ud og den tørrede slet ikke som andre lermasker, men forblev virkelig behagelig. Jeg tog masken af i badet, men jeg kunne virkelig mærke en effekt “Wauw” :D. Mit ansigt føltes vildt blødt, opstrammet, fugtet og fast. Masken er røget lige ind på min top 5 over lermasker. Jeg er helt vild med den fugtgivende effekt sammen med den opstrammende effekt den havde for mig.

Masken kan købes her: Peter Thomas Roth – Irish moor mud mask


Det var altså min fredag spadag, i kan følge mit hashtag #Fredagspadag på instagram eller tagge mig på jeres spadags billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt.

OBS: #Fredagspadag holder juleferie og er tilbage i Januar!

Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *