Jul

1. Søndag i advent. #bloggeradvent og den bedste subscriber!

1-soendag-advent-2016

Idag er det 1. Søndag i advent! Tiden flyver og snart er poden 1 år! OMG tiden er gået så stærkt! I år har jeg gang i så mange juleting at jeg ikke engang har fået pyntet op endnu :O ha ha. Men det kommer 🙂

I år har jeg både meldt mig til #bloggeradvent hos Jeannette og Co. Det er en gruppe bloggere, som elsker jul og julehygge. Vi har hver især sendt en pakke til en anden blogger og de fleste har så modtaget en igen. Jeg har desværre ikke fået min endnu, fordi min nisse (Cecilie fra Cfashion.dk) ligger indlagt med sin lille datter 🙁 Jeg krydser fingre for at de snart kommer hjem. Det er aldrig rart at have en baby på hospitalet.

 

Den bedste subscriber og nu partner in crime!spiced apple body shop

I år havde jeg lidt i tankerne at lave en slags giveaway. Jeg tror de fleste bloggere har en slags favorit subscriber. Dem som altid tagger, kommenterer og bare er glade i låget 🙂 DE ER DE BEDSTE! Jeg har blandt andet én du kan finde hende på instagram under @simony43. Hun er super sød og bare den bedste mor!

Derfor så tænkte jeg. Hvorfor egentlig ikke lave en slags advent nisseleg med en subscriber istedet? Jeg skrev til Simony om hun var game og det var hun! Juuu huu. Så i år har vi byttet adventsgaver. Det er bare så hyggeligt!

Her den første advent fik jeg en body butter fra Body shop fra deres Christmas edition Spiced apple. Den dufter sjovt nok både af kanel og æble I LOVE IT! Tusind tak @Simony43

De små body butters fra body shop er virkelig gode som adventsgaver, værtindegaver og som en del af en mixed-beauty-fun-basket XD Som jeg elsker at lave!

Endnu en gang tusind tak til @Simony43 fordi du ville være med, for dine kommentarer og bare fordi du er dig!

Min gave til hende var en Burts Bees Tinted lip balm i farven Sweet Violet. Jeg elsker personligt deres tinted lip balms, så selvfølgelig var det da sådan en der skulle sendes afsted i hendes retning 😀 Jeg havde også skrevet en lille clue: Queen B og tegnet en lille bi dronning, well why not ha ha. 😀


Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig! Husk evt. at tagge mig på jeres advents billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt 😀 ligesom @Simony43 og jeg ♥

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

 

Share:

3 Comments

 1. Mie

  Hvor er det trist at høre det med din nisse. Det er desværre ikke noget, man lige selv er herre over.
  Håber snart at de kommer hjem fra hospitalet.

  Jeg håber du har en god 1. søndag i advent alligevel 🙂
  Knus fra Mie, Mizzepii.dk

  27 . 11 . 2016
 2. Jeanette Henriksen

  Jeg krydser også fingre for din nisses baby..
  Håber snart hun har det bedre…

  Håber du har haft en dejlig søndag og får en lækker start på den nye uge..
  Og tak fordi du er med i # BloggerAdvent

  Knus Jeanette <3

  27 . 11 . 2016
 3. Louise Olesen

  Hvor er det synd med din nisses baby. Håber, de snart kommer hjem <3
  Lækker creme du fik 🙂

  28 . 11 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *