Beauty

2. Søndag i advent #Bloggeradvent og den bedste subscriber slår til igen!

bloggeradvent-og-den-bedste-subscriber

Som i jo nok ved så er #Bloggeradvent i fuld gang. Det er første gang jeg er med og det blev med en lidt rocky start. Min nisse røg på hospitalet og mine pakker blev lidt forsinket. MEN nu har jeg dem Juuuhuuuu 😀 Min nisse er Cecilie fra Cfashion.dk.

Første pakke var det sødeste lille glas med en kagemix, hvor der kun skal tilsættes smør. Jeg håber den kan laves vegan-style også. Mon ikke? Super sød idé og den er bare så dejlig nem.

Anden pakke her til 2. Søndag i advent var hele 3 ting. En vaseline, et Moroccanoil – Signatur duft lys og Aromatherapy badesalt m. kamille og humle, virkelig sjovt. Jeg skal på en lille mini ferie hos min mor sidst på måneden og hun har et lækkert badekar! Det bliver så hyggeligt.

Tusind tak til Cecilie for pakkerne, jeg håber også at du kunne bruge dine! 😀

I kan følge Cecilie på Cfashion.dk, på instagram som @Cfashion og vores bloggeradvent på #bloggeradvent 🙂

Den bedste subscriber slår til igen!

Som nogle af jer måske ved, så valgte jeg at bytte gaver med en subscriber i år og hun har IKKE sovet i timen. Denne gang fik jeg en Appeal4 glasneglefil PRÆCIS som den jeg ødelagde for lang tid siden. Den var rigtig god og jeg var virkelig ked af det, da den den gik i stykker. Appeal4 neglefile kan sagtens anbefales. Lad være med at betale 150+ DKK for en glasneglefil 😉 Appeal4 kan købes hos Normal til en helt fornuftig pris.

Det andet jeg fik var en Bordeaux neglelak fra H&M. Jeg var overrasket over at se, at den faktisk har en lækker bred pensel. Og generelt så synes jeg personligt, at H&M har været rigtig dygtige med deres beauty produkter. Deres liquid liner er faktisk også ret god. Så Tusind tak Simony 🙂 Du har virkelig været god til at vælge og jeg blev mega glad da jeg åbnede min pakke idag. Jeg håber også at du kunne lide din! 😀

I kan følge Simony og hendes søde familie på instagram som @Simony43 Pssst. skynd jer ind i se hendes E.T. Julemand til juletræet. Den er for sjov!


 

Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig! Husk evt. at tagge mig på jeres advents billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt 😀 ligesom @Simony43 og jeg ♥ OG husk at i kan følge med på #bloggeradvent og se hvilke gaver de andre har fået 🙂

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

 

 

Share:

2 Comments

 1. Jeanette Henriksen

  Jubii… så kom du også med i #Bloggeradvent.. <3
  Ville såå gerne ha set det der glas med kagemix.. 😛

  Glæder mig til at se hvad du får i næste uge..

  Knus Jeanette <3 – http://www.jeasblanketanker.dk/

  05 . 12 . 2016
 2. Mie

  Sikke en fin gave 🙂
  Så er der dømt lidt selvforkælelse.

  Glæder mig til at se hvad du får i dine næste gaver.
  Mvh. Mie, Mizzepii.dk

  07 . 12 . 2016

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *