Beauty, Jul

Juleinspireret beauty med fokus på læberne

juleinspireret-beauty-med-fokus-paa-laeberne

I dag er det endelig den 16. December og min tur til at byde ind med lækker Juleinspiration til alle jer fantastiske læsere i Bloggers by Hearts Julekalender. Normalt kører jeg jo #Fredagspadag. I december holder fredag spadag egentlig juleferie, men denne uges fredag er jo alligevel helt speciel, netop fordi jeg har teamet op med 23 andre søde bloggere og vi har hver én låge i årets bloggerjulekalender. Se hele kalenderen her.

Mit speciale må man jo sige er beauty. Derfor vil jeg gerne give jer en slags #Fredagspadag Christmas edition sammen med lidt DIY og en lille snak om jule læber.

I julen synes jeg, at de røde læber virkelig er et must. Jeg kan ikke komme på noget tidpunkt i løbet af året, hvor det er mere “naturligt” med røde læber end i julen.

 

So lets talk party lips!

Til de perfekte julelæber, skal der bare god læbepleje til. Om du vælger en gloss, stain, liquid lipstick eller normal læbestift. Så synes jeg altid, at det er en god idé at preppe læberne ordentligt. Huske at hydrere læberne mange gange dagligt og inden sengetid. Jeg er personligt rigtig glad for Burts bees – lip balms. Der er mange slags, de virker og de er naturlige. Så der er klart nogle for en hver smag. Se Burts Bees produkter her.

Når jeg ved, at jeg skal have knald på læberne, men mine læber ikke er heeelt optimale så bruger jeg en lip-scrub. Man kan SAGTENS lave en lipscrub selv. Jeg har valgt at lave en hurtig opskrift til jer, som minder meget om LUSH’s lipscrubs og så alligevel ikke. Det er jo meget individuelt, hvordan man foretrækker sin scrub. Jeg kan godt lide, at få blødt læberne godt op, komme af med de døde hudceller, der kunne være og måske plumbe dem lidt inden festen 😉 Den her scrub smager bare så godt af pebermynte. Så man kan næsten ikke undgå at få tankerne hen på julens rød/hvide Bismarck stænger!

diy christmas lip scrub

DIY Christmas lip scrub

  • 30 gram hvidt sukker eller rørsukker. Jeg bruger personligt mest rørsukker til mine scrubs.
  • 2-3 dråber Pebermynte olie (eller kanelolie), disse virker stimulerende på læberne og vil derfor have en let plumping effekt.
  • 5 gram olie – Jojobaolie er bedst, men du kan bruge andre olier som fx. mandel, kokos, oliven, abrikoskerneolie. Jeg brugte mandelolie idag. Olien er med for at give læberne lidt pleje.
  • Til sidst kan man tilsætte lidt frugtfarve ca. 1 tsk. Det ser mega sødt i beholderen og så kan den også give en let teint til læberne. Hvis jeg ikke tilsætter frugtfarve tilsætter jeg 1 tsk. vand, hvis man vil have en grovere scrub, så kan vandet udelades.
  • Jeg vil anbefale at røre i 5-10 i scrubben, så de værste skarpe kanter fra sukkeret fjernes. Lad evt. scrubben stå lidt før brug

 

Alt efter hvordan du kan lide din scrub så er der flere ting du kan gøre, for at få visse konsistenser.

  • Let fast og sticky? – Tilsæt lidt vand i scrubben og lad den stå lidt. Det vil opløse sukkeret en anelse.
  • Fast? – Prøv evt. kokosolie som olie og opbevar scrubben i køleskab.
  • Ekstra eksfolierende – Udelad vandet eller frugtfarven i opskriften.

Hvis du skal bruge den som gave, så kan du evt. lade noget af scrubben være farveløs, så det ligner lidt mere de her Bismarck stænger, som julen er så kendt for. Det kræver lidt øvelse, men det kan gøres. 😉 Jeg byggede scrubben op skråt fra siden. Jeg synes generelt at farven holder meget godt, men lav den frisk inden den gives som gave, hvis du vil have farverne lidt klarere.

The red lipsABH lipgloss red

Jeg føler lidt, at der popper tusindvis af “De perfekte røde læber”-indlæg op til jul. Og jeg kunne også give verdens længste forklaring og guide til det samme som alle andre gør. MEN det vigtigste ved de røde læber er jo det her søde varme look de røde læber giver. Efter at jeg er blevet mor, så kan jeg godt sætte pris på at dét jeg vælger, at lægge på læberne giver et frisk pust og frem for alt er NEMT at bruge. I år har jeg kastet mig over ABH’s lip glosses. I mange år har de været kendt for deres Brow-wiz og i år deres Renaissance palette. Jeg har tre ABH glosses, der er mine bud på en jule-rød. Nemlig Date night, Punchy red og Runway red.

Date night er en lysere rød har en let shimmer og lyserød undertone, Punchy red har ingen shimmer og lyserød undertone, Runway red er en ÆGTE rød med let shimmer i. “OMG! I want it SO BAD!” Mit næste køb ligger klart på Runway red eller hvis vi skal være helt ærlige, så er der bare så vanvitttigt mange af deres glosses jeg ønsker mig.punchy red swatch

Jeg har selv Punchy red. Det fede ved punchy red er, at man selv med en lille mængde kan gøre en stor forskel. Brug den for eksempel bare sammen med mascara og en simpel liner. Dup den på læberne inden du skal ud. Den har en let stain, som jeg personligt godt kan lide.  Hvis man har travlt så er det jo fantastisk med produkter, der kan fungere til flere events/lejligheder.


Det var mit bud juleinspiration i årets blogger julekalender. Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig! I morgen kan du læse næste indlæg i Bloggers By Hearts julekalender, når låge nr. 17 åbnes kl. 9.00 hos Signe-Boline på Sial.dk Hvis du vil se, hvad de andre låger har gemt på og du vil have en masse inspiration til julemåneden. Så se hele kalenderen her

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *