Jul

4. søndag i advent – #Bloggeradvent og den bedste subscriber finale

4-soendag-i-advent-bloggeradvent

Så ramte vi allerede 4. Søndag i advent. Mit indlæg for 3. Søndag i Advent forsvandt midt i syge babyer og nåååår ja. En MEGET syg mig. Jeg tror (ved) at jeg aldrig har været så syg før i mit liv, som jeg har været i den her december. Især ikke den sidste uge/ 9 dage. Først ramte roskildesyge poden og bagefter mig. Oh god… og bagefter fik vi lige en influenza oven i. ÆV HVOR SURT. Det mest åndsvage var, at manden og jeg skulle sove ude ALENE for første gang siden poden blev født.. Så ville skæbnen at jeg bare skulle ligge og kaste op OG rende på toilettet hele tiden… A men altså, hvor er det fejt!

#Bloggeradvent og den bedste subscriber

#Bloggeradvent levede nu videre uden mig, men i skal ikke snydes for et sidste advents indlæg.

3. Søndag i advent

Min 3. gave fra min nisse Cfashion.dk var en P20 Solspray fra Riemann?! ha ha ha. Min nisse må have en sans for humor! 😀 Solsprays er nok gået lidt i glemmebogen i vores grå December, men hey så har jeg en solspray til sommer hi hi.

Simony gav mig en notesbog og GOSH Mascara Intensité, Irrésistible.

Se hvad min nisse fik fra mig her. Se hvad Simony fik fra mig her.

4-soendag

4. Søndag i advent

Min 4. Gave fra Cfashion.dk var en L’oréal neglelak i en rigtig sød julerød. Super til juleaften!loreal 403

Simony gav mig en Avivir Aloe vera lotion til normal hud. Jeg tror at ALLE har hørt om de her aloe vera produkter. Jeg må faktisk indrømme at jeg aldrig har prøvet dem, men tusind tak til Simony for at udfordre mig lidt på det punkt 🙂

Se hvad min nisse fik fra mig her. Se hvad Simony fik fra mig her.

Det har været virkelig sjovt at prøve noget nyt i december både med #bloggeradvent, men også at sætte noget sjovt op sammen med @Simony43.

En stor tak!

Jeg vil gerne sige en stor tak. Tak til Jeanette for at lægge et kæmpe arbejde i #Bloggeradvent , tak til Cfashion.dk og en kæmpe tak til @Simony43 for at være med til at lave ekstra julespas.


Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig! Husk evt. at tagge mig på jeres advents billeder! @Prettynormal.dk Så kan vi måske inspirere hinanden lidt 😀 ligesom @Simony43 og #bloggeradvent ♥ OG husk at i kan følge med på #bloggeradvent og se hvilke gaver de andre har fået 🙂

Pssst jeg håber i har været mere sygdomfri end jeg ha ha. Rigtig, rigtig glædelig jul derude, hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

4 Comments

 1. Anne-Mette Højbjerg

  Skønne gaver. 😀 Glædelig 4. Advent og God Jul! <3
  Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  18 . 12 . 2016
  • Prettynormal

   Ja, og ikke mindst hyggelige! 😀 Rigtig, rigtig glædelig jul til dig osse! <3

   18 . 12 . 2016
 2. Jeanette Henriksen

  Glædelig 4 søndag i advent og øv hvor er det træls med sygdom..

  Hvor er det nogle dejlige gaver du har fået og 1000 tak fordi du har været med, er ked af at vi skal leve videre uden dig, for det har været hyggeligt at ha dig med..

  Håber du får en skøn jul og kommer godt ind i det nye år..

  Knus Jeanette

  18 . 12 . 2016
  • Prettynormal

   I lige måde! Jeg mente nu bare for nu, ha ha 😀 men tusind tak alligevel.

   Kæmpe knusser herfra!

   02 . 01 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *