Life, Life talks

Den sikre vej tilbage fra stress – For mig

sikre-vej-tilbage-fra-stress

Jeg har blogget i nogle år efterhånden og jeg har i bloggens og min youtube kanals levetid, ikke været så stille som jeg har været den sidste uge.

Sååå hvad er der sket og alt det der 🙂

 

Tjoo livet sker lige nu, for mig. Der er tusind ting jeg gerne vil dele med jer, men ikke nok tid i min hverdag til, at jeg kan få det ud på bloggen. I starten frustrede det mig, men nu har jeg sluttet fred med det. Dog vil jeg stadig gerne give jer en chance for at følge med i mit helt almindelige, dødelige liv. Lige nu laver jeg en U-vending i mit liv. Så må vi se hvor vi ender.

 

Erkendelsen og mit faresignal – DING DING DING!

Jeg må desværre fortælle, at jeg har været nede af den her vej før og for en uge siden erkendte jeg, at mit liv måtte have lidt benzin. Jeg var løbet tør for længe siden og pludselig ramte jeg et KÆMPE fare signal for mig selv. Jeg sad en aften. Min mand var gået i seng og jeg sad stadig ved PC’en og kæmpede for at få et juleindlæg ud. Det blev rigtig sent og så gik det op for mig, hvad jeg sad og gjorde. Jeg “skabte” tid, hvor der ingen tid var. Tog tid fra den sparsomme søvn og lagde tiden i bloggen og tusind andre ting. OMG WHY! Desværre har jeg gjort det rigtig mange gange før. Som om jeg bare ikke har villet erkende at min liv nu er anderledes.

Næste dag var det som om min indre luft havde forladt min krop. Dét der normalt fyldte mig ud med energi, var der bare ikke længere. Jeg følte mig virkelig bare som en grå ugidelig masse, som bare ikke fungerede.

 

Such a bad mom

Poden kom i institution på trods af, at jeg faktisk havde ferie. Noget at jeg, før jeg fik børn synes var SÅ mærkeligt at folk kunne finde på. Han havde været hjemme syg i næsten to uger, var endeligt helt rask og var begyndt at rasere lejligheden igen. Det fede var, at han nærmest sprang ned til de andre børn, da han så dem i vuggestuen. Så heldigvis følte jeg mig ikke som verdens værste mor da jeg gik derfra.

 

Netflix and chill

Ugen gik og jeg skal være helt ærlig og fortælle hvad den blev brugt på. Nemlig på sofaen og i sengen. Første og anden dag sov jeg fra 9-14. Det var lidt sindsygt. Jeg var fuldstændig udmattet. De sidste 3 blev brugt i sofaen. Jeg fik set sidste sæson af BÅDE AHS, Vikings og Penny Dreadfull XD. Yeah, I’m crazy like that.

 

Min plan og progress

Jeg lavede i sidste uge en plan for, hvordan jeg ville komme tilbage. Jeg har først og fremmest clearet alle aftaler og forventninger til mig selv og KUN fokuseret på det der virkelig er vigtigt for, hvordan jeg har det.

Jeg har snakket frem og tilbage med podens far, om hvordan vi kunne gøre vores liv mere overskueligt og vigtigst af alt mere lykkeligt. Det her er hvad vi og jeg har gjort:

  • Jeg har lavet en simpel, startup “træningsplan” og startede i dag. MEGA rart, at komme i gang. Den er 100% fokuseret på at styrke bækken/ryg OG give mig smukke ben igen ha ha. Planen er for 10 dage og derefter vil jeg lave en ny plan. Jeg træner sammen med Girls på HBO, hvis jeg lige skulle snuppe den detalje med. Det er min gulerod 🙂
  • Jeg skal ligge i min seng kl. 23 senest 😛
  • Vi har lavet et skema over de mest almindelige hverdags pligter, som vi sjældent tager os ordentligt tid til.
  • Vi har lavet en ugentlig datenight og ja det er onsdag, ha ha. Det er faktisk rigtigt fedt med et ægte pusterum sammen i midten af ugen. Her skal vi se film, spille et spil, lave en bucket list, what ever sammen. Datenight starter når poden sover. Den skal altid ende i sengen NØGNE og så må der ske, hvad der er lyst til den dag, men kramning og en snak er der altid plads til 🙂

Det her er min go-to taktik til at komme ud af stress og de grå kløer på. Jeg håber at du følte dig inspireret på en eller anden måde. Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig, især lige nu. Jeres kommentarer og mails hjælper faktisk også rigtig meget. Det er rart at vide at i er der og at der faktisk er andre der har næsten ligesom mig. Og som du kan læse her, så er jeg heller ikke perfekt, men jeg vil heller ikke være perfekt. Jeg vil bare være glad.

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra fra hende den dødelige blogger♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *