Beauty

Sally Hansen Miracle Gel – Mit alternativ til Gellack!

mit-alternativ-gellack

Produkterne i dette indlæg er udvalgt til test – Sponsorerede produkter – Indlægget indeholder ingen affiliate links 


Hej alle sammen, så er jeg tilbage med beauty nyt! 

Jeg er startet et nyt samarbejde op med folkene bag den “nye” mærkningsordning Allergy Certified. I den forbindelse hørte jeg om en ny, ret forfærdelig trend. Nemlig neglebåndskræft. WHAT! Det lyder jo på en måde mærkeligt, men de stigende tilfælde hænger sammen med, at det er blevet populært at lave negle selv med neglelak der hærdes med UV-lys! Oh no! Jeg måtte straks til tasterne og informere jer om de alternativer der trods alt er! Nedenfor kan i se min video fra min youtubekanal Prettynormal, hvor jeg viser de lakker jeg selv har og fortæller lidt om Allergy Certified. Som jeg glæder mig helt vanvittigt til at høre mere fra!

Jeg har været rigtig glad for mine lakker fra Sally Hansens Miracle gel serie. Sally Hansen har i mange år været på pletten med innovative produkter. Et af de sidste skud er altså deres Miracle gel serie, der er tænkt som et direkte alternativ til Gellack. Der jo ikke er helt ufarlig at bruge.

Med hensyn til disse lækre lakker; så skal der til jeres info bruges 2 coat med den farvede lak og til sidst top coaten, som fungerer som hærder og giver volume og shine Jaaaaa :D. Jeg har farverne: Frill Seeker no. 184. (Nude), Greyfitti (grå) og Dig Fig (rød). Sally Hansen kan købes hos Matas og mange andre steder 🙂

Det var altså mine alternativer til normal Gellack. Har du et yndlingprodukt fra Sally Hansen eller har du prøvet nogen af produkterne nævnt? Så smid endelig en kommentar! Jeg skal helt sikkert kigge nærmere på brandet. Tusind tak til dig derude, fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *