Life

Skal bloggen på pause??? – Ny tur på Riget

skal-bloggen-paa-pause

I den sidste tid har jeg gået med tusind tanker. De mest gennemtrængene har været: “HVAD FANDEN GØR JEG!” og “NEJ NEJ NEJ”.

Her er hvorfor og lidt forhistorie, hvis i ikke følger min youtube kanal eller smuttede forbi min live-session på Instagram i mandags.

Well this happened

For noget tid siden, kom jeg på en såkaldt kræftpakke. Jeg gik egentlig til lægen med ondt i halsen og tryk i venstre øre, hvilket var meget mærkeligt. Det gjorde virkelig ondt og virkede ikke helt normalt. For at være helt ærlig så forventede jeg, at blive sendt på apoteket efter penicillin, men det var desværre ikke udfaldet. Til at starte med fik jeg af vide, at jeg havde en “tumor” på størrelse med en tommelfinger… i halsen… I modsatte side! Jeg kom på en såkaldt kræftpakke med det samme og var færdig med undersøgelser osv. efter bare 2 uger. No cancer woo hoo!!! Tumoren viste sig at være en ekstremt irriteret tungemandel som resultatet af lang tids sygdom. I processen havde jeg været igennem flere slags scanninger og fuld narkose, så de kunne tage biopsi(er) fra halsen og “tumoren”.

Nå, men hvad så? – Ca. en måned efter mine undersøgelser på Riget, blev jeg indkaldt igen. Jeg troede bare det var et rutine tjeck, men desværre havde de fundet “noget” på min MR-scanning. En ny tumor… i mit hoved… i venstre side. “Jesus…  will it ever end”.

Tumoren er højst sandsynligt en fedt knude. Den går fra bunden af venstre øre og den har brudt ud af øret, ind mod hjernen. Så den ligger altså ind mod hjernen. Buuuuh… siger jeg bare. Det er ikke muligt at tage en biopsi eller bare fjerne knuden pga. placeringen.

Der er to scenarier som kan udspille sig

 1. Knuden vokser ikke og alt er godt
 2. Knuden vokser og alt er ret øv

Hvis knuden vokser, så vil jeg kunne mærke det på balancen og min hørelse. Med tiden vil jeg miste hørelsen helt og få problemer med balancen permanent. Den skal fjernes pga. placeringen, fordi den så vil vokse ind mod hjernen. Det sure er så, at jeg vil blive døv på øret og der vil være en stor risiko for at skade balancenerven permanent.

Sådan er det nu

Lige efter jeg fik nyheden, så tænkte jeg bare: “Heldigvis dør jeg ikke af det!”. Og levede egentlig bare videre i mit liv, som det nu engang var. I løbet af nogle uger, fik jeg flere og flere problemer. I starten havde jeg svært ved, at identificere præcis hvad det var som var off, men noget var ikke som det skulle være. Jeg endte med at få gradvist problemer med balancen, ubehageligt tryk i øret, svimmelhed, kvalme, træthed, hovedpiner og problemer med at koncentrere mig. Mit største problem har været, at jeg ikke har kunnet sidde ved en computer i længere tid. Jeg arbejder meget ved computer på jobbet og lavede jo før en masse arbejde på blog og youtube, når poden var lagt i seng. Desværre så er mit søvnbehov også steget. Så det er ikke mange fri-timer, jeg har haft at gøre godt med. Det har selvfølgelig betydet, at min blog og youtube har måtte gå lidt standby. Mit hverdagsjob kommer jo sjovt nok før mit arbejde her. Selvom jeg ville ønske det var omvendt.

Min slutnote bliver så: Jeg havde Bells Parese i venstre side, gik til lægen med problemer i venstre side og nu sidder der en knude i venstre side.

What to dooooo? – skal bloggen på pause???

Share:

8 Comments

 1. T.skødt

  Krydser fingre for dig . og er sikker på du har mange gode menesker omkring dig , til at passe lidt extra på dig .

  12 . 04 . 2017
  • Prettynormal

   Hej Hr. Skødt 🙂 Jeg har heldigvis rigtig mange fantastiske mennesker omkring mig. Det er jo det “ulykker” gør. De får de ægte støtter frem. Det svære er bare at det jo ikke er noget man kan se som sådan… Det gør det svært at forstå for mange … mega surt.

   Jeg håber du har det fantastisk med din familie. Det er så rart at se, at i har det godt.

   XO Lise

   17 . 04 . 2017
 2. Stella

  For helvede Lise. Det er SKU da FORFÆRDELIGT! Jeg er helt i chok på dine vegne …..Fuck en lorte situation du står i, undskyld det bare kommer lige ud af posen, men jeg er da rigtig ked af det på din egen vegne og mega bekymret for hvordan det hele skal gå.
  Jeg sender dig hermed en kæmpe luftkrammer og en masse positiv energi ❤
  Jeg FORSTÅR dit DELEMA fuldt ud, måske du blot skulle drosle ned og ikke lukke den helt. Bloggen kan også bruges konstruktivt til netop at få sat ord på en masse ting ligesom du har gjort i dette indlæg.
  Håber og krydser fingrer for det bedste for dig.
  Knus stella

  13 . 04 . 2017
  • Prettynormal

   Hej Stella ♥ Tusind tak og dejligt lige at finde dig i kommentarerne. Jeg lukker ikke bloggen, men drosler ned all around. Jeg kan vidst ikke gøre andet. Det er bare super surt, når man har lagt så meget arbejde i det hele og så lige pludselig… så kan man bare ikke. Jeg skal lige genfinde ewn slags balance, så nu må vi se how it goes.

   Vi ses snart :*

   17 . 04 . 2017
 3. jeanette Henriksen

  Åh nej altså.. Kan slet ikke finde ord, må være forfærdeligt at ha det sådan.
  Du må passe rigtig godt på dig selv og tage en dag af gangen..

  Krammer <3

  17 . 04 . 2017
  • Prettynormal

   Hej Jeanette, tusind tak♥ ja det er ret surt. Det svinger også meget. Så det er virkelig svært at forudsige dagene, men hey jeg er ok. Jeg tager det også en dag af gangen og så må jeg bare se hvor “livet” bringer mig hen.

   XO til dig også 🙂

   17 . 04 . 2017
 4. Katrine | Selfie and the city

  Øv, det er jeg ked af at høre. Ønsker dig det bedste fremover.
  Det var hyggeligt at se dig i går, og du så skidegodt ud!
  Knus fra K

  19 . 04 . 2017
  • Prettynormal

   Hej Katrine, ja det har været en rigtig svær periode i mit liv. Det må jeg ærligt indrømme. Heldigvis, så har jeg stadig nogle fantastiske ting i mit liv at fokusere på og det var rigtig dejligt at se jer alle sammen 🙂

   Og i lige måde supermom 😉 jeg synes du klarede det rigtig godt med den lille, godt at har det godt 🙂

   Kh. Lise

   20 . 04 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *