Life

Mommy has left the building

mommy-has-left-the-building

Hej alle sammen,

Tusind tak for jeres kommentarer på sidste indlæg ♥♥♥ Det var virkelig rart at komme ud og fortælle jer præcis hvad der sker. Jeres støtte betyder alverden, tusind tak! Hvis jeg kunne give jer alle en krammer IRL så ville jeg gøre det!!! XOXO herfra 🙂 I må undskylde de manglende billeder i indlægget, men jeg kom afsted uden mit kamera. Heldigvis fik jeg hjælp udefra (tak Barbara fra Bakaos.dk). Nå, men vi havde altså liiige en lille krise inden jeg skulle afsted. Min søn og jeg, har råhygget her i påsken og da han kunne se at jeg var på vej ud. Gjorde han alt for at jeg skulle blive. Aaaaw det lille mor-hjerte altså… Men ud kom jeg, jeg glemte bare mit kamera i farten 🙂

Mommy has left the building

Det er en meget svær tid for mig i øjeblikket, men som med alt anden modgang, så er det vigtigt for mig at flytte fokus. Derfor var jeg i går på besøg hos Dahl PR hos fantastisk søde Hanne, som er en inspiration i sig selv. Anledningen var en Bloggers by heart sammenkomst. Vi mødes alle sammen ca. hvert halve år. Bloggere som har noget at give og noget at sige. De er altid fantastisk selvskab. Jeg bliver i hvert fald ALTID virkelig inspireret af dem. 🙂 Hvis du er selvstændig blogger og bruger wordpress.org, så kig ind forbi og se om netværket er noget for dig. Se mere her: Bloggers by heart

Andreas fra Zyklus.dk
BAKAOS.dk
BAKAOS.dk

Aftenen bestod af introduktion af vores nye medsammensvoren Andreas fra Zyklus.dk, der sammen med vores alle sammens Katrine fra udelukkendelund.dk holder Bloggers by heart kørende og i konstant udvikling. At blive/være blogger er konstant arbejde og der er altid noget der kan gøres bedre og justeres. Derfor er det virkelig fedt at få Andreas med, som har mange års erfaring indenfor digitale medier og kan hjælpe os alle sammen til at blive endnu bedre og endnu stærkere som netværk.

BAKAOS.dk

Vi fik besøg fra BAKAOS. Barbara, som i kommer til at høre mere om senere her på siden. Barbara er startet som fuldtids kunstner og har nogle virkelig dejlige malerier og en indspirerende historie. Det er meget spændende og originalt for kunstnere at gå blogger vejen, med sin markedsføring. Så glæd jer til at høre mere om hendes historie her på siden. Se hendes website her: BAKAOS.DK

Jespers Torvekøkken

Som en del af eventet hos Dahl PR, kom søde, søde Lars fra Jespers torvekøkken og bød på tapas. Mundrette bidder af lækkerhed. Sliders med den hypede pulled pork, grillspyd af tomater og mozzarella, anretning med grillet tun og en lakseanretning, der have total rilette vibe. Maden bragte mig tilbage til sommer  på havnen i Rørvig. Vi fik også petit fours og meget mere. Alt smukt anrettet og pyntet med spiselige blomster. I LOVED IT! Så lækkert og en rigtig hyggelig måde at spise på. Jespers Torvekøkken laver mad til praktisk talt alle slags events, frokostordninger, sommerfester, bryllupper you name it. Og skal nu til at udvide deres køkken. Jespers Torvekøkken har vist sig, at være et rigtig godt bet. De har været åbne for ekstrem nytænkning og fuld fart fremad. Se deres facebookside her: Jespers torvekøkken ellers hjemmeside her: Torvekøkken.dk

 

Det var lidt fra min aften. Det var helt mærkelig at være ude blandt andre bloggere og mingle. Min søn havde selvfølgelig savnet mig helt vildt og drevet sin far til vanvid ha ha. Men nogle gange må jeg give lidt slip, så jeg kan få nogle andre input og lade lidt op.

 

Tusind tak til dig derude, fordi du læser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

1 Comment

  1. jeanette Henriksen

    Ser bare mega hyggeligt ud..
    Godt du kom lidt ud.. <3

    Knus <3

    19 . 04 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *