Beauty

Magasin og Sephora – The great beauty party haul

the-great-beauty-party-haul

Hej alle sammen, så er der ny video oppe på youtube!

Inden jeg filmede videoen havde jeg udskudt og udskudt at filme haul videoen. Hvilket så har resulteret i, at jeg havde aaaalt for mange lækre produkter til én haul video! OMG, hvorfor sker det sååå tit. Der kommer altså en del 2. 🙂 I videoen her deler jeg min haul med både tips, dupes alert og anbefalinger! Så se med 🙂

Magasin og Sephora – The great beauty party

The great beauty party kørte i Magasin i mange måneder, fordi Sephora fik en fast plads i Magasin stormagasiner. Magasin er for mig en kæde med produkter af høj kvalitet og faktisk, så synes jeg tit, at de kører med nogle rigtig fede rabatter, hvis man er tilmeldt deres nyhedsbrev! Sephoras produkter er desværre ikke blevet en del af Magasins online sortiment, men de skulle snart skyde deres egen nordiske webshop af!

Nævnt i videoen:

Ole Henriksen – Radiance duo med Truth serum collagen booster og pure youth activating oil.

Makeup 4 ever – Artistic smokey eye set med TRavel size mascara og to aqua XL eyepencil i sort og brun

YSL – Babydoll sæt, mascara, makeupfjerner og instant moisture glow

Marc Jacobs air blush – Kinks and kisses 

Peter Thomas Roth – Rose Stem cell gel cleanser

Too Faced – Natural matte palette

Too Faced – sweetheart bronzer i Sweet tea

Kat Von D – Water proof tattoo liquid liner i Trooper

Sleek – Contour trio i light

Anastasia Beverly Hills – Beauty express for brows and eyes

The Body Shop – Amazonian Acai, Radiance face mask

 

Glæd jer til næste video, hvor jeg har del 2. af denne mega haul! Hvis i derude har nogle produkter som i synes jeg skal prøve af eller måske ligefrem har et favorit produkt 😀 Så skriv endelig en kommentar. Tusind tak til dig derude, fordi du læser og ser med! Det betyder virkelig alverden for mig!

Hav det fantastisk til vi ses igen og kæmpe knusser herfra ♥♥♥

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *