Life

Åh nej, hvad sker der nu? – Når livet ændrer sig

naar-livet-aendrer-sig

Når livet ændrer sig

I de sidste uger har jeg startet mange blog-posts som jeg har endt med ikke at udgive. Jeg føler det som om at jeg har været fanget i en hvirvelvind af tanker, som har lammet mig. Tanker om min virkelighed og hverdag. Hvad jeg burde gøre etc… Jeg har startet posts og slettet dem. The feeling was just not right.

Det har været utrolig frustrerende for mig, at jeg ikke bare har kunnet gøre som jeg ville. Jeg har så meget energi og lyst til at skabe, forme og udvikle mig i virkeligheden. Hver gang jeg møder nye udfordringer i mit liv eller når mit liv ændrer sig. Så tænker jeg altid på de muligheder og ændringer, der kan følge med. Og ja jeg tænker nok liiidt for meget over alting… Hver dag har været med et nyt mindset en ny følelse og nye energier. Alting og intet har ændret sig på samme tid. Jeg har været igennem både highs and lows… Og ja jeg er også helt dødelig på den måde.

Så hvad sker der så nu?

Jeg har for nylig endelig fået stillet en diagnose, som i nok skal få at høre i et andet indlæg, når jeg ved lidt mere. Men lige nu betyder det at mit liv ændrer sig endnu en gang. At jeg endnu en gang skal finde en løsning på de problemer som ændringerne fører med sig. Jeg har måtte skære ned på tiden foran en pc… det har betydet at min blog og youtube har været skubbet i anden række. MEN jeg har altid en plan B, C, D etc. Lad os bare sige at jeg har nogle nye ting i støbeskeen og jeg håber at i vil tage godt imod dem.

Det her er en af de underligste posts jeg længe har lavet, men jeg er virkelig glad for at du læste med. Because theres more to come!

2 Comments

 1. Jeanette Henriksen

  Underlige blog indlæg skal der også altid være plads til og det er jo helt naturlig når man er i din situation. Nogen gange er det bare sådan livet er og det er okay..

  Krammer <3

  07 . 05 . 2017
  • Prettynormal

   Hej Jeanette, du er altid så sød. Og ja jeg giver dig helt ret 🙂

   Mega krammer herfra ♥♥♥

   09 . 05 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *