Life

Acusticus Neurom – Update fra youtube – must watch!

acusticus-neurom-update-fra-youtube

Acusticus Neurom

Acusticus Neurom (AN), Acusticus schwannom, Vestibular Schwannom, kært barn har mange navne og snart får i et indlæg som går lidt mere i dybden. Indtil da har i min update fra youtube. Jeg har kun været klar over at jeg havde lige den her specifikke form i en uges tid… Alt er faldet på plads, men intet er som det var…

Hvis i vil følge min plan “D” (må jeg vel være nået til). Så gå ind på Lisesommerlund.dk eller lyt til min podcast på soundcloud Lise Sommerlund.

Ønsk mig held og lykke, det har jeg vidst brug for

3 Comments

 1. Jeanette Henriksen

  Det er så mega sejt at du har lavet den video og hold nu kæft hvor har jeg bare lyst til at bande og svovle. Det er såå mega uretfærdig altså… <3

  Jeg fandt din nye blog og følger den lige via bloglovin.
  Er spændt på det nye, men husk nu at pas rigtig godt på dig selv <3

  Krammer <3

  12 . 05 . 2017
 2. dep of education

  I do not even know the way I finished up right here, however I thought this publish was once good. I do not recognise who you might be however definitely you are going to a well-known blogger for those who are not already. Cheers!
  dep of education http://educationtip.eu/

  18 . 05 . 2017
  • Prettynormal

   Thanks, have a great day where ever you might be 🙂

   19 . 05 . 2017

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *