Life

Jeg er meget mere end beauty

jeg-meget-mere-beauty

Hej alle sammen,

Det er virkelig nye tider her på Pretty normal. I den næste tid, sker der nemlig en masse ændringer.

Jeg har i den sidste tid set meget indad og virkelig prøvet at koge ned, hvad jeg vil med mit liv. Og det første som står helt fast nu er, at jeg rykker domæne. “Pretty normal”kommer til at høre fortiden til. Jeg føler at tiden er inde til “Lise Sommerlund” træder frem og det bliver mere personligt. Jeg har været rigtig ked af det og grædt utroligt meget. Ikke over at rykke domæne, men grædt fordi mit liv ændrer sig uden jeg er klar til det. Jeg har indset, at jeg har andre ting/indlæg jeg vil have ud. Jeg vil dele mere af mit liv med jer. Det liv, der ikke handler om beauty. På et tidspunkt rykker domænet her fra prettynormal.dk til lisesommerlund.dk, simpelthen fordi jeg har brug for at være mere åben og mindre perfekt. Jeg vil gerne dele mine erfaringer og råd omkring livet og det forventer jeg er nemmere, hvis jeg ikke lægger alt mit arbejde på et brandnavn. Min youtube kanal har allerede skiftet navn og stille og roligt, så vil alt andet også skifte.

Det her vil jeg gerne fokusere på for fremtiden:

  • At være mig selv
  • Slippe fortidens ideal og billede af hvordan mit liv skulle have været
  • Slippe perfektionismen og kontrollen
  • Jagte lykken
  • At leve i nuet
  • Bygge mig selv op
  • Finde nye måder og veje at udtrykke mig på

Jeg håber i vil følge min nye rejse og høre mere omkring, hvordan jeg reddede mig selv ud af ilden efter jeg fik konstateret min AN(acusticus neurom). Jeg vil helt sikkert stadig lave beauty inspirerede ting, men på en helt ny måde.

Tusind tak fordi du følger med og jeg glæder mig til at starte et helt nyt kapitel som blogger!

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *