Life

Jeg flytter domæne

Hej alle sammen,

Jeg har taget beslutningen og flytter domæne. Det vil blive meget nemmere, at komme rundt på den nye blog og finde præcis dét du leder efter. Lige nu er der ikke mange underkategorier, men det kommer der! Efterhånden som der bliver rykket indlæg, så bliver de fyldt ud. Jeg glæder mig SÅ meget! Den er allerede meget mere personlig og jeg glæder mig til at åbne et nyt “blog-kapitel”. i mit liv. Der vil blive nye kategorier som fx sundhed og mode. Læs fx. mit indlæg om mine Birkenstock favoritter her: Birkenstock – mine sommerfavoritter og jeg vil få flere gæstebloggere som har en helt unik viden, vi alle kan bruge som stof til eftertanke.

Det kommer til at tage sin tid

Lige nu er der et kæmpe arbejde i at revurdere og flytte indlæg. Hvad skal med og hvad skal blive?

Siden her vil derfor ikke få flere indlæg, det vil den nye blog til gengæld. Det kommer til at tage sin tid, men det bliver dét værd.

Den ny blog finder du her: lisesommerlund.dk

Hvis du vil følge mit nye blog-rejse så spring over og skriv dig op, så du får besked om sidste nye indlæg.

 

Efterhånden vil jeg lave en redirect – så i kommer direkte over på den nye blog.

 

Vi ses og hav en fantastisk sommer.

Share:

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *